Τρόποι αποστολής

Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται έως τις (εργάσιμης ημέρας) αποστέλλονται την ίδια μέρα, με σειρά προτεραιότητας, με την courier ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ εντός Αττικής & την ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ εκτός Αττικής .

Όταν οι παραγγελίες πραγματοποιηθούν μετά τις 3 το μεσημέρι αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που γίνονται εντός ΕΛΛΑΔΑΣ, αποστέλλονται 1-3 ΜΕΡΕΣ, εφόσον είναι εργάσιμη μέρα.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για κάθε αγορά άνω των 200€. Το ίδιο και η πρώτη αλλαγή που πιθανό να πραγματοποιήσετε. Σε περίπτωση αγοράς ποσού κάτω των 300€, τα μεταφορικά έξοδα είναι στα 5,50€. Τα έξοδα της αντικαταβολής είναι επίσης 2,50.

Τα προϊόντα βρίσκονται όλα στο κατάστημά μας διαθέσιμα άμεσα , η παράδοση είναι 1-2 ΜΕΡΕΣ και λαμβάνετε το δέμα σας εντός 1-2 εργάσιμες ημέρες για αποστολές χερσαίες εντός Αττικής και 1 εργάσιμες για αποστολές εκτός Αττικής. Για αποστολές σε νησιωτικές περιοχές, η αποστολή διαρκεί 1-3 εργάσιμες ανάλογα την περιοχή. Εάν μεσολαβεί, λάβετε υπόψη σας πως το, η εταιρία μεταφορών/courier δεν πραγματοποιεί καμία παράδοση. Κατ Εξαίρεση, εάν θέλετε να παραλάβετε ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ, χρεώνεστε με επιπλέον 2,50 ευρώ.

Η αποστολή δεμάτων προς Κύπρο διαρκεί 7-8 εργάσιμες μέρες, και οι τρόποι πληρωμής είναι μόνο μέσω κάρτας ή paypal.

Για αποστολές προς Κύπρο το κόστος αποστολής είναι 19 € σταθερό ανεξάρτητα των αριθμό προϊόντων

Στην περίπτωση που μένεις κοντά στο κατάστημα μας GIO API, και εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να παραλάβεις αυτοπροσώπως την παραγγελία σου. Το δικαίωμα παραλαβής από το κατάστημα είναι για όλους και πρέπει να υλοποιείται εντός 2-3 ημερολογιακών ημερών από την παραγγελία. Σε κάθε άλλη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρώνεται και το προϊόν θα επιστρέφει προς διάθεση στο κατάστημα!

Επίσης προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, παρακαλούμε στην παραγγελία σας χρησιμοποιήστε μια ενεργή και κατοχυρωμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) όπως και έναν διαθέσιμο σωστό αριθμό τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εφόσον υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας.

Απώλεια δέματος

Η εταιρεία GIO API δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης ή σε περίπτωση απώλειας του δέματός σας που οφείλεται στην μεταφορική/courier.

Σε τέτοια περίπτωση, που δεν παραλάβετε στις αναφερόμενες προθεσμίες, αρχικά η εταιρεία πραγματοποιεί έλεγχο προς την courier, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει κατά μέγιστο ως και 7 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή παρασυστολή δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Εάν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση εντός 7 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται, οπότε σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με PAYPAL, σας επιστρέφεται το ποσό.